D.T.T.V. Thibats
De Drienerlose Tafeltennis Vereniging voor studenten
CakePHPCakePHP
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al meer dan vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!
Laatste nieuws
Inschrijving Moekotte toernooi 2018 is geopend! 1 July 2018

De inschrijving voor het Moekotte toernooi 2018 van zaterdag 27 oktober 2018 is vandaag op 1-7-2018 om 10:00 geopend. Onder het kopje Moekotte bovenaan de pagina vind u de link naar de inschrijving. Inschrijving is mogelijk tot zaterdag 20 oktober of tot het maximale aantal van 100 inschrijvingen is bereikt. 

Sponsoring Stichting Universiteitsfonds twente EUG 25 June 2018

Het Thibats team dat van 12 tot 19 juli zal deelenemen aan de Europese Universiteiten Kampioenschappen in Coimbra, Portugal zal gesponsord worden door Stichting universiteitsfonds twente. Door deze bijdrage wordt het voor de deelnemers iets eenvoudiger om de reis te maken. Namens het gehele team willen we de stichting Universieitsfonds twente dan ook hartelijk bedanken voor de bijdrage aan dit initiatief. 

 

Aankondiging Moekotte toernooi 2018 21 June 2018

Op zaterdag 27 oktober organiseert Thibats een nieuwe editie van het Moekotte toernooi. Het toernooi wordt gehouden in sporthal 2 van het sportcentrum van de Universiteit Twente. 

Het toernooi begint om 10:00 en de finales worden uiterlijk om 18:00 gepland. Sporthal 2 is geopend om 09:00 en na afloop van het toernooi is er gelegenheid om in de kantine wat te eten en te drinken. 

Deelname is mogelijk aan het enkeltoernooi of aan het enkel en dubbeltoernooi. Voor het enkeltoernooi is de deelnemersbijdrage 10 euro, voor deelname aan beide toernooien 15 euro. Het toernooi zal gespeeld worden in verschillende klassen die op basis van ELO rating en inschrijvingen worden bepaald. Voor de indeling in de dubbelklassen wordt de gemiddelde speelsterkste als instrument gebruikt. 

De inschrijving gaat open op 1 juli. Aanwezig zijn via Facebook is niet een officiele inschrijving. De inschrijvingen kunnen of via TC@thibats.nl of via onze website. Hou op deze website de pagina Moekotte in de gaten voor meer informatie! Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Hierna volgt een reservelijst. 

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij TC@thibats.nl

Met vriendelijke groet,
Thibats Toernooi Commissie