D.T.T.V. Thibats
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al bijna vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!
Laatste nieuws
Hoofdbestuur herziet besluit invoering plastic bal 18 May 2015
Tijdens de HB-vergadering van woensdag 13 mei heeft het Hoofdbestuur het besluit over de invoering van de non-celluloid (plastic) bal herzien. De invoering van de plastic bal voor de afdelingscompetities en -toernooien wordt uitgesteld naar 1 januari 2016.
Datum Moekotte toernooi 2015 bekend! 7 May 2015
Ook dit jaar wordt weer het Moekotte-toernooi georganiseerd door Thibats. Dit toernooi is toegankelijk voor tafeltennissers door heel Nederland.

De datum voor dit jaar is vastgesteld op zondag 18 oktober 2015. Het toernooi zal opnieuw plaatsvinden in het Sportcentrum van de Universiteit Twente. Meer informatie over het toernooi volgt binnenkort, maar houd dit weekend alvast vrij in de agenda! Speciaal voor het 50ste jaar dat Thibats bestaat zal er namelijk nog een grote verassing zijn.
Succesvolle afdelingskampioenschappen 2015 7 May 2015
Namens Thibats speelden zaterdag Danny, Annelies, Joris, Trung, Rik, MartijnH, Simone en Derek mee op de afdelingskampioenschappen 2015

Het was net als vorig jaar een succes, waarbij Joris zijn 2e plaatsen van vorig jaar wist te promoveren tot 1ste plaatsen dit jaar. Dit deed hij door samen met Simone de dubbel E te winnen en in de enkelfinale tegen Freek Borgman ondanks een 6-10 achterstand met 12-10 te winnen in de beslissende 5e game.

Veder speelde Trung zeer verdienstelijk door bij de D in de enkel knap door de poulefase heen te komen om vervolgens van de favoriet en winnaar Gerben Otten te verliezen. Derek kwam bij de E in de kwartfinale teamgenoot Joris tegen waar hij ruim van verloor. De overige Thibatanen strandden helaas in de poulefase van het enkeltoernooi.