D.T.T.V. Thibats
De Drienerlose Tafeltennis Vereniging voor studenten
CakePHPCakePHP
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al meer dan vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!
Laatste nieuws
Leden van Verdiensten 1 July 2016

Het is al een tijd geleden dat dit weer eens had plaatsgevonden, maar gister zijn er drie leden benoemd tot Leden van Verdienste. Hierbij zouden we graag Marc van den Berg, Rik van Outersterp en Laura Visser willen feliciteren met hun benoeming! Hartstikke verdient natuurlijk door de vele jaren van inzet. 

Nieuw Bestuur Thibats 1 July 2016

Vanaf heden zal Thibats over een nieuw bestuur beschikken. Op 30 Juni zijn gechargeerd: 

Trung Nguyen als Voorzitter & Barcommissaris

Martijn Heemskerk als Secretaris

Cedric van Wessel als Penningmeester & Materiaal commissaris

Annlies Mannak als Wedstrijdsecretaris

Zij zullen het bestuur 2016-2017 vormen van D.T.T.V. Thibats. Graag willen we het oud bestuur nog bedanken voor hun harde inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast wensen we het nieuwe bestuur veel succes voor het komende jaar. Op dat het een mooi jaar mag worden!

JV Thibats op donderdag 30 juni 23 June 2016

Aanstaande donderdag zal in vergaderzaal 4 van de bastille de jaarlijkse vergadering van Thibats plaats vinden. De vergadering begin om 19:30 en alle leden zijn van harte welkom.