D.T.T.V. Thibats
De Drienerlose Tafeltennis Vereniging voor studenten
CakePHPCakePHP
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al meer dan vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!
Laatste nieuws
Opgave Najaarscompetitie 2016 12 April 2016

De voorjaarscompetitie zit er al weer bijna op, en dat betekend dat het tijd is om de teamindeling voor de Najaarscompetitie 2016 te gaan vormen. De competitie zal plaats vinden tussen de weken van 17 september en 10 december. Opgave kan door een mail te sturen naar secretaris@thibats.nl. Graag opgeven voor zondag 1 mei, zodat de uiteindelijke indeling voor 1 juni gemaakt kan worden. 

 

Opgave bekercompetitie 2016 10 March 2016

Opgave voor de bekercompetitie is mogelijk tot 3 april 2016. In de bekercompetitie worden de wedstrijden in het systeem van  4*4 met 2 dubbels gespeeld met een handicap gebaseerd op de speelsterkte. 

Enquete NTTB Oost 27 January 2016

Beste tafeltenniss(t)er van de NTTB / Afdeling Oost,

Op de ALV in mei 2015 is er een werkgroep gevormd om (mogelijk) toekomstige competitievormen te onderzoeken.
Deze werkgroep heeft als opdracht meegekregen uit te zoeken of er in het najaar 2016 een alternatieve competitie gestart kan worden in de NTTB / Afdeling Oost. Deze alternatieve competitie kan parallel lopen aan de huidige competitievorm.

Via deze weg wil de werkgroep vragen of je de enquête - welke maximaal 5 minuten duurt - wilt invullen. Deze enquête geeft ons duidelijkheid over de wensen van onze leden.

http://s-07635c-i.sgizmo.com/s3/i-100100252-1193140/.

Wij hopen dat jij mee wilt werken aan de enquête. Wil jij zo vriendelijk zijn om de enquête binnen de vereniging te verspreiden? Hoe meer inbreng wij ontvangen, hoe beter de keuze gemaakt kan worden welke competitievormen passend zijn binnen de afdeling.

Bedankt voor de medewerking!

De competitie werkgroep
NTTB / Afdeling Oost