D.T.T.V. Thibats
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al bijna vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!

Moekotte & NSK 2015
Informatie over de toernooien Moekotte 2015 en NSK 2015 kan gevonden worden op de speciale pagina voor elk toernooi. De toernooien worden gehouden in het weekend van 17 en 18 oktober 2015.
Laatste nieuws
Thibats uit de Beker 15 June 2015
Op vrijdag 12 juni speelde het eerste bekerteam in de 1/8ste finale tegen team 1 van Emmeloord. Voor Thibats speelden Christina, Simone, MartijnH en Derek.

Ondanks een goed begin van Christina en Simone werd de 2-0 voorsprong al snel een 2-6 achterstand. Met name de vijfsetters vielen vaak niet de goede kant op. Na de dubbels zette Thibats nog even aan om er een gelijkspel uit te slepen, maar wisten de gasten met 5-11 zege te vieren. Volgend jaar beter!

De punten aan de zijde van Thibats werden gemaakt door Christina (2/4), Simone (1/4), Derek (1/3) en de dubbel van Christina/Simone.
Joris Clubkampioen Thibats 3 June 2015
Op maandag 1 juni en dinsdag 2 juni is er gestreden om het clubkamioenschap van Thibats. Op maandag werd er gespeeld om een plek in de A-poule of B-poule en op dinsdag werden deze poules, gevolgd door halve finales en finales gespeeld. Er werd gespeeld met het best of three systeem, met games tot de 15. In totaal deden er maar liefst 23 spelers mee!

De finale van de A-poule ging niet geheel verassend tussen Joris en Trung. In de finale was Joris dit jaar Trung de baas. Ondanks een 10-14 achterstand in de 3e en beslissende game was het Joris die de matchpoints wist te overleven en toch met 16-14 wist te winnen en zo de nieuwe clubkampioen van Thibats weer is. In de B-poule ging de finale tussen Menno en CasperG. Via twee close games ging de overwinning uiteindelijk naar Menno.

Bij de prijsuitreiking werden alle finalisten van het toernooi gefeliciteerd met hun prestaties door een mooie Thibats beker te ontvangen.
Thibats bekert verder! 2 June 2015
Het eerste Thibats bekerteam heeft zich net als vorig jaar verzekerd van een plek in de volgende ronde. Een 7-11 nederlaag bij DTS was genoeg om ENTAC een puntje voor te blijven in de stand. DTS heeft de inhaalwedstrijd met 9-9 gelijk gespeeld waardoor het ondanks dat het niet verloren heeft in deze poule, toch uitgeschakeld is.

Eindstand Poule G:
Thibats 1: 60
Entac 2: 59
DTS 1: 55
GTTV 1: 49
Holten 1: 39
DVO 2: 8

Komende week vrijdag zal de 1/8e finale gespeeld worden om 20:15 bij Thibats thuis tegen Emmeloord 1.