D.T.T.V. Thibats
De Drienerlose Tafeltennis Vereniging voor studenten
CakePHPCakePHP
Welkom op de website van de studenten tafeltennisvereniging van Enschede: de Drienerlose Tafeltennisvereniging Thibats. Gevestigd in het Sportcentrum van de Universiteit Twente slaat Thibats al meer dan vijftig jaar haar tegenstanders van de tafel. En dat terwijl er niet alleen aandacht wordt besteed aan tafeltennis, want Thibats is tevens een gezellige vereniging waarbij vele activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, zoals bowling, een weekendje weg, spelletjesavond, of iets nieuws dat door de activiteitencommissie wordt bedacht.

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging doet Thibats met teams op verschillende niveaus mee aan de NTTB-competitie in regio Oost. Daarnaast wordt er door Thibats elk jaar het (Internationale) Moekotte Meerkamp toernooi georganiseerd. Gedurende de rest van het jaar nemen leden van Thibats deel aan andere toernooien door heel Nederland, veelal georganiseerd door andere studentenverenigingen.

Lijkt het jou leuk om goed te kunnen tafeltennissen? Ga dan snel naar de pagina Lid worden en meld je vandaag nog aan!
Laatste nieuws
Impressie Moekotte 2017 3 November 2017

Met dank aan Rob Haverkate.

Introtraining 2017 28 August 2017

Monday the 4th of September there is the first free introtraining from 20.00 - 22.00.If you would like to try out table tennis, then this is the perfect opportunity. The training will be held in the Sportcentrum, sportzaal 4 (not necessary to sign up). There will be table tennis bats and balls.

Tuesday the 5th of september there is the second introtraining from 21.00pm - 23.00pm in sportzaal 4.

other introtrainingdata:

monday 11 september, 20:00, sportzaal 4

tuesday 12 september, 21:00, sportzaal 4

We hope to see you during one of these introtrainings,

The TPT

For more questions you can mail us: tpt@thibats.nl

Moekotte toernooi 2017 8 August 2017

Het is dan eindelijk weer zover, de inschrijvingen voor het Moekotte toernooi 2017 zijn geopend! Het evenement zal dit jaar plaats vinden op zondag 22 oktober 2017 van 10:00 tot 18:00 uur in Sporthal 2 van het sportcentrum van de Universiteit Twente in Enschede. 

De zaal zal vanaf 09:00 uur open zijn. Het toernooi bestaat dit jaar uit een enkel- en dubbeltoernooi. Bij het enkeltoernooi is er zowel een Winnaars- als troostronde na de poulefase. Bij het dubbeltoernooi is er na de poulefase alleen nog een winnaarsronde. Het is mogelijk om deel te nemen aan alleen het enkeltoernooi of aan beide toernooien. Alleen deelnemen aan het dubbeltoernooi is helaas niet mogelijk.

Sinds 1 juni zijn de licenties gekoppeld aan ELO ratings, waardoor het wat eenvoudiger is geworden om spelers van dezelfde sterkte bij elkaar in te delen. De organisatie zal op basis van de inschrijvingen 3 verschillende klassen maken bij het enkeltoernooi en 2 klassen bij het dubbeltoernooi. 

Kosten voor deelname bedragen 10 euro voor alleen enkel en 15 euro voor beide toernooien. Inschrijving is mogelijk door je gegevens te mailen naar TC@thibats.nl of door het inschrijfformulier op deze website in te vullen: 
http://borft.student.utwente.nl/~thibats/TournamentSignup

De inschrijving sluit op maandag 9 oktober 2017, dus wees er op tijd bij! Verdere informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van het evenement: 
https://www.facebook.com/events/117973545489463/