Actueel
Verlenging Sponsorcontract Moekotte 5 September 2016

Al jaren lang is Moekotte de trouwe sponsor van tafeltennisvereniging Thibats. In ruil daarvoor organiseren wij jaarlijks het Moekotte toernooi. Het bestuur is onlangs op gesprek geweest bij Moekotte en zijn overeengekomen het sponsorcontract weer met 3 jaar te verlengen. Dit is fantastisch nieuws voor al onze leden en de vereniging! Moekotte heeft wel een nieuw logo gekregen. Dit zorgt ervoor dat er onder andere nieuwe competitieshirts komen. 

Introtraining 29 August 2016

Tuesday the 6th of September there is the first introtraining from 21.00pm - 23.00pm! If you would like to try out table tennis, then this is the perfect opportunity. The training will be held in the Sportcentrum, sportzaal 4 (not necessary to sign up).

Monday the 12th of september there is the second introtraining from 20.00pm - 22.00pm in sportzaal 4.

If you are unable to attend one of the introtrainings then join some other Monday at 20.00pm or Tuesday at 21.00pm in sportzaal 4 (starting the 5th of september). It's not necessary to have a table tennis bat. 

We hope to see you during one of these trainings,

The TPT

For more questions you can mail us: tpt@thibats.nl

Leden van Verdiensten 1 July 2016

Het is al een tijd geleden dat dit weer eens had plaatsgevonden, maar gister zijn er drie leden benoemd tot Leden van Verdienste. Hierbij zouden we graag Marc van den Berg, Rik van Outersterp en Laura Visser willen feliciteren met hun benoeming! Hartstikke verdient natuurlijk door de vele jaren van inzet. 

Nieuw Bestuur Thibats 1 July 2016

Vanaf heden zal Thibats over een nieuw bestuur beschikken. Op 30 Juni zijn gechargeerd: 

Trung Nguyen als Voorzitter & Barcommissaris

Martijn Heemskerk als Secretaris

Cedric van Wessel als Penningmeester & Materiaal commissaris

Annlies Mannak als Wedstrijdsecretaris

Zij zullen het bestuur 2016-2017 vormen van D.T.T.V. Thibats. Graag willen we het oud bestuur nog bedanken voor hun harde inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast wensen we het nieuwe bestuur veel succes voor het komende jaar. Op dat het een mooi jaar mag worden!

JV Thibats op donderdag 30 juni 23 June 2016

Aanstaande donderdag zal in vergaderzaal 4 van de bastille de jaarlijkse vergadering van Thibats plaats vinden. De vergadering begin om 19:30 en alle leden zijn van harte welkom. 

Opgave Najaarscompetitie 2016 12 April 2016

De voorjaarscompetitie zit er al weer bijna op, en dat betekend dat het tijd is om de teamindeling voor de Najaarscompetitie 2016 te gaan vormen. De competitie zal plaats vinden tussen de weken van 17 september en 10 december. Opgave kan door een mail te sturen naar secretaris@thibats.nl. Graag opgeven voor zondag 1 mei, zodat de uiteindelijke indeling voor 1 juni gemaakt kan worden. 

 

Opgave bekercompetitie 2016 10 March 2016

Opgave voor de bekercompetitie is mogelijk tot 3 april 2016. In de bekercompetitie worden de wedstrijden in het systeem van  4*4 met 2 dubbels gespeeld met een handicap gebaseerd op de speelsterkte. 

Enquete NTTB Oost 27 January 2016

Beste tafeltenniss(t)er van de NTTB / Afdeling Oost,

Op de ALV in mei 2015 is er een werkgroep gevormd om (mogelijk) toekomstige competitievormen te onderzoeken.
Deze werkgroep heeft als opdracht meegekregen uit te zoeken of er in het najaar 2016 een alternatieve competitie gestart kan worden in de NTTB / Afdeling Oost. Deze alternatieve competitie kan parallel lopen aan de huidige competitievorm.

Via deze weg wil de werkgroep vragen of je de enquête - welke maximaal 5 minuten duurt - wilt invullen. Deze enquête geeft ons duidelijkheid over de wensen van onze leden.

http://s-07635c-i.sgizmo.com/s3/i-100100252-1193140/.

Wij hopen dat jij mee wilt werken aan de enquête. Wil jij zo vriendelijk zijn om de enquête binnen de vereniging te verspreiden? Hoe meer inbreng wij ontvangen, hoe beter de keuze gemaakt kan worden welke competitievormen passend zijn binnen de afdeling.

Bedankt voor de medewerking!

De competitie werkgroep
NTTB / Afdeling Oost

TEK organiseert Bowling 28 September 2015
Donderdag 8 oktober is het weer zover: Thibats gaat bowlen! Traditioneel de eerste activiteit van het collegejaar, en traditioneel ook druk bezocht door leden van beide trainingsgroepen. We vertrekken om 20.15 uur met de fiets vanaf het sportcentrum. Na afloop is er de mogelijkheid om nog wat na te drinken met andere gezellige mensen. De activiteit is verder gratis voor alle leden, dus meld je nu direct aan via de TEK!
NTTB lanceert nieuw rankingsysteem 19 September 2015

Bron: www.nttb.nl Sinds 1993 maakt de NTTB ranglijsten voor senioren. Tot nu toe met behulp van het Duitse Joola Ranglisten System. In die tijd was dit vrijwel het enige systeem waarin de sterkte van spelers werd bepaald aan de hand van individuele resultaten en waarbij het verschil in sterkte tussen spelers in één wedstrijd mede bepalend was voor de te behalen (of te verliezen) ranglijstpunten.

Inmiddels zijn er veel meer systemen beschikbaar. Gedurende de afgelopen jaren is een nieuw ranglijstsysteem ontwikkeld en getest. Dit nieuwe ranglijstsysteem werkt volgens het principe van de World Rankings van de ITTF, gebaseerd op werk van wiskundige Arpad Elo. Deze methode is niet alleen in gebruik bij de ITTF, het wordt ook gebruikt bij tafeltennisbonden van andere landen en bij veel andere sporten. Het meest bekend is de methode uit de schaaksport.

In het Joolasysteem kon slechts een beperkt aantal resultaten gebruikt worden. Dat kon bovendien slechts voor een beperkt aantal spelers, nu ongeveer 600 heren en 400 dames. In het nieuwe systeem is dit uitgebreid tot alle ongeveer 17.000 competitiespelers in de NTTB en alle anderen die tijdens nationale toernooien uitkomen.

In het nieuwe systeem kunnen dames, heren, jongens en meisjes onderling vergeleken kunnen, ongeacht in welke competitie of toernooiklasse ze spelen.

Voor de nieuwe ranglijsten, zie: http://www.nttb-ranglijsten.nl/ranking.php