Lang, lang geleden...

D.T.T.V Thibats is opgericht op 17 september 1964. Waarschijnlijk is het allemaal begonnen met een aantal fanatieke studenten in de kelder van het Werktuigbouwkundegebouw (WB). In de jaren '70 is Thibats zelfs de vierde vereniging (in grootte) op de campus geweest. Dat Thibats een vrij bewogen verleden heeft mag blijken uit de vele stukjes uit ons al jaren bestaande clubblad: Oh, Sorry! (dit refereert naar een netballetje en naar een smash door het hoofd).

In de loop der jaren is Thibats steeds groter gegroeid met een record aantal leden van bijna 90 in 1982. De laatste jaren schommelt ons ledenbestand tussen de 40 en 50 tafeltennissers.

Thibats organiseert ook met grote regelmaat toernooien. In het verleden heeft Thibats toernooien als de Twentse Kampioenschappen en het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) georganiseerd. Ons eigen toernooi is het (Internationale) Moekotte Meerkamp Toernooi. Natuurlijk spelen we zelf ook graag mee op landelijke en regionale toernooien. Kortom, Thibats is al jaren een gezellige en actieve vereniging.

Ereleden

Henk Bijsterbosch
Patrick van Dijk
Marinjo van Happen
Lex James
Bert de Koning
Marcel Roelofs
Ben Suurmeyer
Tjerk Zwart
Bas Veerman

Leden van Verdienste

Marc van den Berg
Rik van Outersterp
Laura Visser

Donateurs

Rik van Outersterp 
Mike Niblett
Nasso Selman
Gideon Teerenstra
Jan-Hinrich Spaeth
Mette Kristensen
Peter Vermaas
Berend Steenhuisen
Marinjo van Happen
Menno Struik